Butternut / rød linse suppe
Der er stadig butternut fra haven, så det blev til en suppe:
1 løg i tern
4 fed hvidløg - hakket fint
2 spsk olivenolie
1 liter butternutsquash - skrællet og skåret i tern
3 gulerødder i tern
1½ liter grøntsagsbouillon
1½ dl røde linser (skyl godt inden brug)
1 tsk hot chilisauce (jeg brugte Sriracha Sauce)
2 tsk revet ingefær
1 tsk spidskommen
1 tsk gurkemeje
smag til med:
ca 2 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
Græsk yoghurt
mandler
brød
Sauter løg og hvidløg i olien. Tilsæt grøntsager, bouillon og krydderier, undtagen citron, salt og peber, som suppen tilsmages med til sidst. Lad det koge 1 time og blend så suppen. Smag til og server med græsk yoghurt, ristede, hakkede mandler og toast.
Kommentarer
Send en kommentar