Kogeflæsk med stuvede porrer

Her en ret det vist er gået helt af mode, men som smager godt:


Kogeflæsk med stuvede porrer. (eller med stuvet hvidkål.

Et stykke kogeflæsk koges mørt i letsaltet vand ca. 2 timer.
5 -6 porrer gøres i stand og koges møre ca. 20 min
Stuvningen laves af 40-50 g smør, der smeltes og tilsættes 3/4 dl mel. Suppe fra kødet tilsættes lidt efter ldt til stuvningen har en passende konsistens. Porrene kommes i stuvningen og koges med nogle minutter. Smages til med salt.

Server groft rugbrød og dijonsennep til eller rør selv en sennep som min mor plejede at gøre:
1 ½ spsk Colman's Mustard (sennepspulver) røres med lidt ketchup eller tomatpuré + en anelse fløde til konsistensen er passende. Den er stærk! og så er den i en fin dåse:



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19