Kogeflæsk med stuvede porrer
Her en ret det vist er gået helt af mode, men som smager godt:
Kogeflæsk med stuvede porrer. (eller med stuvet hvidkål.
Et stykke kogeflæsk koges mørt i letsaltet vand ca. 2 timer.
5 -6 porrer gøres i stand og koges møre ca. 20 min
Stuvningen laves af 40-50 g smør, der smeltes og tilsættes 3/4 dl mel. Suppe fra kødet tilsættes lidt efter ldt til stuvningen har en passende konsistens. Porrene kommes i stuvningen og koges med nogle minutter. Smages til med salt.
Server groft rugbrød og dijonsennep til eller rør selv en sennep som min mor plejede at gøre:
1 ½ spsk Colman's Mustard (sennepspulver) røres med lidt ketchup eller tomatpuré + en anelse fløde til konsistensen er passende. Den er stærk! og så er den i en fin dåse:
Et stykke kogeflæsk koges mørt i letsaltet vand ca. 2 timer.
5 -6 porrer gøres i stand og koges møre ca. 20 min
Stuvningen laves af 40-50 g smør, der smeltes og tilsættes 3/4 dl mel. Suppe fra kødet tilsættes lidt efter ldt til stuvningen har en passende konsistens. Porrene kommes i stuvningen og koges med nogle minutter. Smages til med salt.
Server groft rugbrød og dijonsennep til eller rør selv en sennep som min mor plejede at gøre:
1 ½ spsk Colman's Mustard (sennepspulver) røres med lidt ketchup eller tomatpuré + en anelse fløde til konsistensen er passende. Den er stærk! og så er den i en fin dåse:
Kommentarer
Send en kommentar