Slow Cooker - Forloren hare
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
500 g hakket svinekød
2 æg
1 dl rasp
1 tsk groft salt
1 tsk peber
½ dl piskefløde
Det blandes godt og formes til et farsbrød.
50 g kæbesnitte udskæres i stave og stikkes i farsbrødet.
Haren brunes i 75 g smør. Jeg bruger min støbejernsgryde, Tages op og kommes i Slow Cookeren. Kom 3 spsk mel i smørret og bag en sovs op med mælk. Når den har passende konsisitens kommes 2 spsk ribsgelé i.
Sovsen hældes over haren og Slow Cookeren sættes på LOW i 6 timer.
Serveres med kartofler og ribsgelé,
![]() |
English |
Dette er simpelthen den bedste forlorne hare jeg har smagt, opskriften er brugt mange gange og aldrig slået fejl😍
SvarSletTak for din kommentar. Dejligt du kan lide den.
Slet