Slow Cooker - Forloren hare


Ingredienser:

500 g hakket oksekød
500 g hakket svinekød
2 æg
1 dl rasp
1 tsk groft salt
1 tsk peber
½ dl piskefløde

Det blandes godt og formes til et farsbrød.

50 g kæbesnitte udskæres i stave og stikkes i farsbrødet.


Haren brunes i 75 g smør. Jeg bruger min støbejernsgryde, Tages op og kommes i Slow Cookeren. Kom 3 spsk mel i smørret og bag en sovs op med mælk. Når den har passende konsisitens kommes 2 spsk ribsgelé i. 


Sovsen hældes over haren og Slow Cookeren sættes på LOW i 6 timer.


Serveres med kartofler og ribsgelé,

English

Kommentarer

  1. Dette er simpelthen den bedste forlorne hare jeg har smagt, opskriften er brugt mange gange og aldrig slået fejl😍

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar. Dejligt du kan lide den.

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19