Slow Cooker - Risengrød
Prøvede at lave risengrød i min slow cooker, og det var meget nemt.
Jeg lavede grød af:
1 l mælk
1½ dl grødris.
1/4 tsk groft salt
smør
Jeg smurte keramikfadet med lidt smør og kom så mælk og gryn i. Satte cookeren på MEDIUM i 4 timer og så HIGH knapt en time. Smagte til med salt og så klar til servering med smørklat og kanelsukker.
Jeg afprøvede opskriften efter at have læst om bacillus cereus i Samvirke. Tænk at man kan blive over 70 og ikke have hørt om den før, for i artiklen lyder den ikke specielt ufarligt. Tidligere har jeg kogt en stor portion risengrød lillejuleaften og så lavet risalamande til juleaften, som vi så også har spist af 1. - og 2.juledag. Det har godt nok stået koldt , men sådan tør jeg ikke rigtigt gøre mere, selv om vi har overlevet de i utallige år. Vi har også overlevet at spise rissalat i flere dage, men nu må jeg jo så koge friske portioner hver dag, og så er det rart at det næsten kan lave sig selv.
Jeg lavede grød af:
1 l mælk
1½ dl grødris.
1/4 tsk groft salt
smør
Jeg smurte keramikfadet med lidt smør og kom så mælk og gryn i. Satte cookeren på MEDIUM i 4 timer og så HIGH knapt en time. Smagte til med salt og så klar til servering med smørklat og kanelsukker.
Jeg afprøvede opskriften efter at have læst om bacillus cereus i Samvirke. Tænk at man kan blive over 70 og ikke have hørt om den før, for i artiklen lyder den ikke specielt ufarligt. Tidligere har jeg kogt en stor portion risengrød lillejuleaften og så lavet risalamande til juleaften, som vi så også har spist af 1. - og 2.juledag. Det har godt nok stået koldt , men sådan tør jeg ikke rigtigt gøre mere, selv om vi har overlevet de i utallige år. Vi har også overlevet at spise rissalat i flere dage, men nu må jeg jo så koge friske portioner hver dag, og så er det rart at det næsten kan lave sig selv.
English |
Kommentarer
Send en kommentar