Crock Pot - Kyllingegryde

kyllingeret i Crock Pot

2 kyllingebryster
2 dl basmati ris
1 løg
2 hvidløg
1 snackpeber
1 stilk bladselleri
2 gulerødder
2 spsk soyasauce
1 tsk paprika
½ tsk carry
1/8 tsk cayennepeber
3-4 dl kyllingefont
olivenolie

Grøntsagerne gøres i stand og snittes:


Kyllingebrysterne skæres i tern og marineres med soyasaucen 10 minutter inden de brunes på panden.

udskåret, marineret kyllingebryst steges

Når de er brune kommes de i Crock potten og løg og hvidløg svitses et par minutter på panden. Risen skyles grundigt og alt kommes i crock potten og blandes. Kyllingefonten hældes på panden og får et opkog inden den hældes over i crockpotten. Brug kun font så det knapt dækker.
Rør rundt.
alle ingredienser er kommet i

Cookeren stilles på Low - 5 timer og så High ½-1 time

English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Knækbrød