ACSI Camping Card

Guide til campingpladser

Når nu det er blevet så koldt udenfor, var det rigtig dejligt posten kom med det bestilte Camping Card og bøger. Så kan man jo drømme om lunere vejr og kommende ferier.

I år har vi besluttet at prøve ACSI Camping card. Det er et rabatkort, der giver rabat i lavsæsonen. Vi rejser mest udenfor sæson. Dels fordi der tit er alt for varmt sydpå om sommeren, og også fordi der er mindre overfyldt.

Vi har tidligere haft Camping Key Europe, men da deres app trods henvendelse aldrig kom til at fungere, og da campingpladser ikke ret mange steder beder om det, har vi opgivet det . I stedet  prøver vi ACSI Club ID. Det kostede 37,25 kr, og bøger,  Camping Card  og adgang til App kostede 140,75  kr.
Camping Card er udelukkende et rabatkort og giver mulighed for at overnatte for 11 - 13 - 15 - 17 - eller 19 euro. Inkluderet er standplads, ophold for to voksne, bil og telt(eller andet), el max 6 amp og max 4 kWt, 1 varmt brusebad pr. dag pr person. Det gælder på alle campingpladser med CC-logo. Disse pladser kan man finde i bøgerne eller i Appen.

ACSI Club ID virker som legitimationsbevis og har samtidig en ansvarsforsikring.

Vi må afprøve det når det bliver varmere i vejret, og så skal jeg senere fortælle hvordan oplevelsen har været.

Man kan læse mere på ACSI's hjemmeside, pg der kan man også finde de mere end 3000 campingpladser, hvor rabatkortet gælder.
English

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Gullasch

Slow Cooker - Risengrød