Solbær-mandel kage

opskrift

Jeg har frosset solbær i poser med 3 dl i hver, lige klar til at bruge i denne kage. Den fik jeg lyst til at bage til weekenden. Solbærrene blev taget op dagen før brug og tøede i køleskabet. Alt røres sammen i røremaskinen undtagen solbærrene som vendes forsigtigt i til sidst. Kagen holder frisk længe p.g.a. solbærrene, men forsvinder tit før det overhovedet er aktuelt 😋 Kagen bliver heller ikke dårligere, hvis der serveres lidt flødeskum til.
Opskrift:

Solbær/mandelkage
2 dl mandlerMandler (med skal) hakkes fint. Resten røres i undtagen solbær der vendes forsigtigt i når dejen er rørt færdig.
Bages ved 180 grader i ca. 40 minutter
1½ dl mel
1 tsk bagepulver
200 g smør eller 2 dl rapsolie
2 dl sukker
1 tsk vanillesukker
3 æg
3 dl solbær

English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød