Brombærmarmelade


Nu begynder asparges og rabarber at komme, og så var det tid til afrimning af fryserne, og status på hvad der stadig er i dem. Der var mange brombær, så jeg har lavet marmelade og saft af ca. 5 kg.

Her er den opskrift jeg bruger:

Brombærmarmelade

1 kg brombærBrombærrene røres med sukkeret og koges i 10 minutter. Hvis det safter meget drænes noget af saften fra til saft.( Jeg bruger en trådsigte hvor jeg har bøjet skaftet op. Den sænkes så ned i brombærmarmeladen og saften bobler op i sien og fjernes med et decilitermål i rustfrit stål.). Gryden tages af og der tilsættes citronsyre og atamon. Kommes på rengjorte glas.
400 g sukker
1 tsk citronsyre
Atamon
English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød