Rødbeder


Rødbeder er en af de grøntsager der holder rigtig godt hele vinteren. Vi høster dem i efteråret og lægger dem i sand i en styroporbeholder. Så er de lige til at tage op og bruge i råkostsalat, bagte rodfrugter eller til at sylte, som jeg lige har gjort.

Opskrift:

Rødbeder, syltede

ca. 2 kg rødbederRødbederne vaskes – der må ikke skæres i dem så mister de farve under kogningen. Koges 1-1½ time til de er møre. Det varme vand hældes fra og koldt kommes på. Skindet smuttes af rødbederne og de skæres i skiver og kommes i rengjorte glas. Lagen koges og atamon tilsættes (mængde:se etiketten på flasken) og hældes over rødbederne. Glassene lukkes.
1 liter eddike
4 dl sukker
4-5 hele nelliker
atamon

English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Knækbrød