Citronkage


Citronkage
Dejligt igen at kunne plukke citronmelisse i haven. Jeg havde købt økologiske citroner, og de holder ikke særlig længe, men det kan tit betale sig at købe tre ad gangen. Nogle gange fryser jeg saften i isterningebakker, men denne gang blev det til en citronkage.


Citronkage

2 æg
Alt røres sammen og kommes i rund form og bages i ½ time ved 200 grader.


Når kagen er afkølet røres glasuren. Kom citronsaften i lidt ad gangen til det har en passende konsisitens, og smør det på kagen.
2 dl sukker
1 dl rapsolie
½ dl vand
½ dl citronsaft
3½ dl mel
1½ tsk vanillesukker
1½ tsk bagepulver
revet skal af 1 citron
1 håndfuld citronmelisse hakket fint

Glasur
1½ dl flormelis
saft af ca ½ citron
English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød