Citronkage
Citronkage |
Dejligt igen at kunne plukke citronmelisse i haven. Jeg havde købt økologiske citroner, og de holder ikke særlig længe, men det kan tit betale sig at købe tre ad gangen. Nogle gange fryser jeg saften i isterningebakker, men denne gang blev det til en citronkage.
Citronkage
| |
2 æg
|
Alt røres sammen og kommes i rund form og bages i ½ time ved 200 grader.
Når kagen er afkølet røres glasuren. Kom citronsaften i lidt ad gangen til det har en passende konsisitens, og smør det på kagen.
|
2 dl sukker
1 dl rapsolie | |
½ dl vand
| |
½ dl citronsaft
| |
3½ dl mel
| |
1½ tsk vanillesukker
| |
1½ tsk bagepulver
| |
revet skal af 1 citron
| |
1 håndfuld citronmelisse hakket fint
| |
Glasur
| |
1½ dl flormelis
| |
saft af ca ½ citron
|
English |
Kommentarer
Send en kommentar