Citronmelisse og muffins

Citronmelisse (Melissa officinalis)
Nu er citronmelissen fremme. Den gror villigt i haven og har det med at sprede sig rundt omkring, så nu kunne  et af mine børnebørn (7 år) bage mine yndlingsmuffins:

Muffins med citronmelisse og valnødder

1 dl groft hakkede valnødderSmør og sukker røres blødt og æggemne tilsættes. Mel bagepulver, hakkede valnødder og citronmelissen røres i. Dejen kommes i muffinforme og bages ved 225 grader i 20 minutter.
100 g smør
1 dl sukker
2 æg
2 dl mel
1 tsk bagepulver
1 dl finthakket citronmelisse

Han syntes ikke det var helt nok, så vi lavede opskriften en gang mere uden citronmelisse og valnødder, men med rabarberstykker og hakket chokolade. Det blev også godt. Jeg havde ikke smør nok til bagning så de 100 g smør blev udskiftet med 1 dl rapsolie. Det var ok. 👍😋

En af hver
English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød