Havemad - Sommersalat og flødestuvet spinat
Haven bugner lige nu, så det blev til sommersalat:
100 g rygeost
1 dl creme fraiche 18%
½ agurk i tern (skrab kernerne ud først)
radiser i skiver/tern
purløg
Tomaterne er ikke fra haven. De er ikke modne endnu, men det varer ikke længe.
Disse var en gave fra COOP:
Dejligt!
Den newzealandske spinat er fin nu, og det blev til smørristet franskbrød med flødestuvet spinat.
Jeg lader spinaten simre 5 minutter med det vand der hænger ved bladene (efter de er skyllet i tre hold vand). Er der stadig væde ved hældes det fra og et skvæt fløde hældes i. Drys med lidt salt og lad fløden kogen ind. Imens smørristes franskbrødet.
New Zealandsk spinat har den fordel at det ikke indeholder oxalsyre, og så sår det sig selv villigt i køkkenhaven.
English |
Kommentarer
Send en kommentar