Havemad - Sommersalat og flødestuvet spinat


Haven bugner lige nu, så det blev til sommersalat:

100 g rygeost
1 dl creme fraiche 18%
½ agurk i tern (skrab kernerne ud først)
radiser i skiver/tern
purløg

Tomaterne er ikke fra haven. De er ikke modne endnu, men det varer ikke længe.
Disse var en gave fra COOP:

COOP-app

Dette mærke dukkede op i min COOP-app og viste sig at være en bakke tomater:

Smag forskellen

Dejligt!

Den newzealandske spinat er fin nu, og det blev til smørristet  franskbrød med flødestuvet spinat.

Jeg lader spinaten simre 5 minutter med det vand der hænger ved bladene (efter de er skyllet i tre hold vand). Er der stadig væde ved hældes det fra og et skvæt fløde hældes i. Drys med lidt salt og lad fløden kogen ind. Imens smørristes franskbrødet.


New Zealandsk spinat har den fordel at det ikke indeholder oxalsyre, og så sår det sig selv villigt i køkkenhaven.
English

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød