Slow Cooker - Oksegryde


Ingredienser:

400 g oksesmåkød
1 løg
2 gulerødder
2 stilke selleri
1 lille grøn chili
1½ dl piskefløde
3 dl tomatpuré
½ dl mel
2 tsk paprika
2 dl oksefont
olivenolie
salt
peber

Grøntsagerne rengøres og skæres i tern / skiver og steges let i olivenolie. Kommes i slow cookeren.
Mel og paprika blandes og kødet vendes i til alle små stykker er dækket af mel.


Så steges kødet på panden og når det er brunet kommes det i slow cookeren. Tomatpuré og fløde kommes på panden og når det koger kommes det i cookeren. 2 dl oksefont tilsættes.
Indstil på LOW og lad stå i 7 timer.
Smag til med salt og peber og server med ris og  en salat.
English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Knækbrød

Mørbradgryde - Slow Cooker