Brombærtærte med tosca-låg


Nu er det tid for brombær. Det varme vejr har sørget for høsten kan begynde tidligt, og der er mange bær på.


Det betyder brombærtærte 😊🌞

Ingredienser:

Mørdejsbund
125 g smør
3 dl mel
½ dl sukker
1-2 spsk vand

Fyld:
400 g brombær
1 spsk kartoffelmel

Top:
75 g smør
1 dl sukker
2 spsk mel
75 g groft hakkede mandler
1 æg

Ælt smør, mel og sukker sammen og tilsæt så lidt vand til dejen er sammenhængende.
Bag i tærteform i 10-12 minutter ved 200 grader.

Mens bunden bager vendes brombærrene  med 1 spsk kartoffelmel.

Tosca-fyldet laves. Smelt smør sammen med sukker, mel og mandler. Tag af varmen og lad afkøle lidt inden ægget kommes i.

Hæld brombærrene i tærtebunden og fordel Tosca-fyldet over. Bag 20 minutter ved 200 grader.

Server med flødeskum.
English

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19