Brombærtærte med tosca-låg
Nu er det tid for brombær. Det varme vejr har sørget for høsten kan begynde tidligt, og der er mange bær på.
Det betyder brombærtærte 😊🌞
Ingredienser:
Mørdejsbund
125 g smør
3 dl mel
½ dl sukker
1-2 spsk vand
Fyld:
400 g brombær
1 spsk kartoffelmel
Top:
75 g smør
1 dl sukker
2 spsk mel
75 g groft hakkede mandler
1 æg
Ælt smør, mel og sukker sammen og tilsæt så lidt vand til dejen er sammenhængende.
Bag i tærteform i 10-12 minutter ved 200 grader.
Mens bunden bager vendes brombærrene med 1 spsk kartoffelmel.
Tosca-fyldet laves. Smelt smør sammen med sukker, mel og mandler. Tag af varmen og lad afkøle lidt inden ægget kommes i.
Hæld brombærrene i tærtebunden og fordel Tosca-fyldet over. Bag 20 minutter ved 200 grader.
Server med flødeskum.
English |
Kommentarer
Send en kommentar