Drueagurker -syltet
Nu bugner det med drueagurker og squash. Drueagurkerne skal syltes, så de er blevet vasket, prikket og kommet i saltlage, hvor de skal stå et døgn inden syltning.
Opskriften er her:
Saltlage:
1 dl groft salt
1 liter koldt vand
Eddikelage:
1 liter eddike
500 g sukker
små løg
dildskærme
1-2 spsk syltekrydderier
Atamon.
Saltlagen røres sammen. Agurkerne vaskes og prikkes med en gaffel og kommes i saltlagen, hvor de skal stå et døgn.
Eddikelagen koges sammen og koger 3-5 minutter afhængig af løgenes størrelse. Tages fra varmen og tilsættes Atamon. Agurkerne tages op af saltlagen og aftørres. Kommes i rene glas og overhældes med lagen
1 liter eddike
500 g sukker
små løg
dildskærme
1-2 spsk syltekrydderier
Atamon.
Saltlagen røres sammen. Agurkerne vaskes og prikkes med en gaffel og kommes i saltlagen, hvor de skal stå et døgn.
Eddikelagen koges sammen og koger 3-5 minutter afhængig af løgenes størrelse. Tages fra varmen og tilsættes Atamon. Agurkerne tages op af saltlagen og aftørres. Kommes i rene glas og overhældes med lagen
Resultatet |
Kommentarer
Send en kommentar