Kylling i hvidvin og citron

Ingredienser:

2 kyllingebryster
citronskal fra ¼ citron
3 gulerødder
1 håndfuld bønner
2-3 løg
1 lille squash
3 dl hvidvin
2 dl kyllingefond

Grøntsagerne gøres i stand og skæres i mindre bidder.
Kyllingebrysterne skæres også i mindre stykker og brunes på en pande.


De drysses med citronskal. Jeg har salt-syltet nogle citroner og skallen af ¼ citron bruges.  Den hvide hinde på citronen skæres væk og skallen skæres i små strimler og drysses på kyllingekødet. Jeg skar den hvide hinde af skallen, fordi mine citroner ikke har stået længe nok. Når de har stået et par måneder er det ikke nødvendigt for så er den bitre smag forsvundet.



Kyllingestykkerne kommes i slowcookeren og grøntsagerne steges på panden nogle minutter inden de hældes i slowcookeren.

3 dl hvidvin og 2 dl kyllingefond hældes på panden og koger op inden det kommes i slowcookeren.

klar til kogning


Stil slowcookeren på LOW i 8 timer.  Jeg jævnede sovsen med 1½ spsk maizena udrørt i koldt vand og tilsatte det  10 minutter før retten  var færdig, og  skruede så op på HIGH de sidste 10 minutter.
English

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19