Applepie Cake


Sommeræblerne er modne og falder af bare man rører ved dem. De egner sig godt til denne kage, hvis opskrift jeg fik af amerikansk familiemedlem. Jeg kan godt lide at bruge revet æble eller revet squash i kager, da det gør at kagerne ikke bliver tørre. De egner sig også godt til frysning. Nogen gange bliver de faktisk bedre, og det er let at skære dem i pæne stykker mens de endnu er let frosne.

Ingredienser:

1 ¼ dl olie / smør
2 dl sukker
1 æg
2½ dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
½ tsk salt
½ tsk muskat
1/8 tsk nelliker
5 dl revet æble
1 ¼ dl hakkede nødder

Det hele skal bare røres sammen og bages ved 200 grader i 40-45 minutter.
English

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød