Figen-mandelkage
Ingredienser:
50 g smeltet smør
2½ dl hakkede mandler(skal ikke smuttes)
½ dl rørsukker og 2 spsk perlemelis til at drysse over kagen inden bagning
½ dl mel
½ tsk bagepulver
⅛ tsk kanel
⅛ tsk groft salt
3 æg
2 spsk honing
½ tsk mandelessens
10 -12 modne figner ( stilken fjernet)
Mandlerne males til groft pulver og alle de tørre ingredienser blandes sammen. Smelt smør og honning og lad det afkøle inden de tre æg piskes i. Kom mandelessens i og de tørre ingredienser og rør det indtil dejen er blandet godt.
Hæld i form ( min er en silikoneform, så den skal ikke smøres) og kom halve figner ovenpå. Drys med perlemelis og bag i 30 minutter ved 200 grader.
50 g smeltet smør
2½ dl hakkede mandler(skal ikke smuttes)
½ dl rørsukker og 2 spsk perlemelis til at drysse over kagen inden bagning
½ dl mel
½ tsk bagepulver
⅛ tsk kanel
⅛ tsk groft salt
3 æg
2 spsk honing
½ tsk mandelessens
10 -12 modne figner ( stilken fjernet)
Mandlerne males til groft pulver og alle de tørre ingredienser blandes sammen. Smelt smør og honning og lad det afkøle inden de tre æg piskes i. Kom mandelessens i og de tørre ingredienser og rør det indtil dejen er blandet godt.
Hæld i form ( min er en silikoneform, så den skal ikke smøres) og kom halve figner ovenpå. Drys med perlemelis og bag i 30 minutter ved 200 grader.
English |
Kommentarer
Send en kommentar