Spinatpandekager med skinke og ost


Ideen til disse pandekager kommer fra en spændende madblog:
madenimitliv.dk
Derfra får jeg nyhedsbrev en gang om ugen med madideer og indkøbsliste, og spinatpandekager passer fint, da der er masser af New Zealandsk spinat i haven lige nu.

Jeg har så lavet lidt om på denne opskrift, da jeg ikke synes mozarella smager af ret meget:

Pandekager:
2 æg
1½-2 dl mælk
1 tsk groft salt
1 spsk olie
150 g hakket blancheret spinat
(det blev til 6 pandekager)

Fyld, pynt og tilbehør:

6 skiver skinke
revet gouda

cocktailtomater, gul snackpeber,
1½ dl Isk tilsat 1 knust hvidløg, ⅛ tsk karry, ⅛ tsk cayennepeber.


Pandekagerne bages. Skinke kommes på halvdelen af pandekagen som foldes til kvarte. Lægges i ildfast fad , drysses med revet ost og pyntes med skiver af snackpeber. Gratineres ved 200 grader i 15 minutter.
Serveres med tomaterne og Isk-dressingen
English



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 31 - forsinket Valentine eller tidlig jul

Karklud 20

Karklud 24