Oksesmåkød i flødesovs
½ kg oksesmåkød
2 dl piskefløde
1-2 dl oksefond
1 løg
1 porre
2 gulerødder
7 kartofler
2 stængler blegselleri
1 fed hvidløg
2 stilke rosmarin
salt
peber
maizena
Grøntsagerne gøres i stand og skæres i tern / skiver:
Derefter svitses de i støbejernsgryde eller pande:
Kommes i slow cookeren, og så steges kødet i gryden. Drys med salt og peber. Når det er brunet kommes det over i slow cookeren og fløde kommes i gryden og koges op. Hældes i slow cookeren og 1-2 dl oksefond hældes også i . Kødet skal ikke dækkes helt.
Tilberedes på MEDIUM i 7½ time. Jævnes med 1 spsk maizena udrørt i lidt koldt vand. Det hældes i slow cookeren og koger med i 10 minutter på HIGH
Hertil spiste vi bulgursalat med æbler og blegselleri i skiver og fint hakkede krydderurter ( persille, basilikum, lidt ruccula). Dressingen var en Italian Dressing købt på ferien. Når vi er på ferie bliver det købedressing, da det er nemmere og fylder mindre, og der er stadig noget tilbage.
English |
Kommentarer
Send en kommentar