Æble "Upside-Down"- kage




”Bund”
50 g smør
1 dl farin
½ tsk kanel

æbler

”Top”
3 dl mel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
½ tsk kanel
1 dl rapsolie
1½ dl sukker
1 tsk vanillesukker
1 dl mælk
2 æg

Til bunden smeltes smør og farin og kanel røres i. Kommes i en form. Jeg bruger silikoneform - så er det ikke nødvendigt at smøre den.

Æblerne skrælles og skæres i både. Der skal være æbler nok til at fylde bunden ud.

Dejen "Top" røres sammen og kommes over æblerne så de er dækket.
Bages ved 200 grader 35-40 minutter. Afkøles helt inden kagen vendes ud på tallerken.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Slow Cooker - Gullasch

Mørbradgryde - Slow Cooker

Slow Cooker - Risengrød