Millionbøf med indisk tvist


2 løg
2 hvidløg
1 snack peber
1 lille butternut squash
2 tomater
400 g oksefars
1 spsk garam masala
1 spsk karry
1 tsk salt
1 dl piskefløde
1 ½ dl mælk
olivenolie
2 dl kogte borlotti bønner (kan udelades)

Tilbehør: ris og
2 dl yoghurt 10 % smagt til med 1 tsk spidskommen

Løg og hvidløg i tern svitses i olie. Snackpeber og squash skæres i små tern og tilsættes løgene. Når det har simret nogle minutter hældes det over i en skål mens  kødet brunes. Når det er gjort tilsættes de svitsede grøntsager, krydderierne, mælk og fløde og det hele småsnurrer ½ time under låg. Bønnerne varmes med de sidste 5 minutter.
Serveres med kogte ris og yoghurt.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19