Mørbrad/karrygryde med ris


1 svinemørbrad
3 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 æbler
1 håndfuld rosiner
4 tsk karry
1 knivspids cayenne
1 vegetabilsk suppetern
2 dl mælk
2 dl vand
smør eller olie til stegning
2 spsk maizena

ris

Mørbraden afpudses og skæres i tern. Brunes på pande og kommes i slow cookeren. Løgene skæres i tern, hvidløget hakkes fint og det steges på panden 3 minutter Karry tilsættes og steger lidt inden væden og suppetern tilsættes. Koger op og æbletern  og rosiner tilsættes. Når det igen koger tages det af varmen og hældes over kødet.
Sæt på LOW 6 timer og medium high 1 time. Den sidste halve time sammen med 2 spsk maizena .
udrørt i koldt vand.
Serveres med ris


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19