Danger Point - Patricia Wentworth


Danger Point er den fjerde i Miss Silver serien. Jeg har ikke kunnet låne nummer 2, så den har jeg bestilt hos Book Depository, men den er ikke dukket op endnu. Fordelen ved at handle hod Book Depository er, at fragt er indregnet i prisen, og der er ikke noget minimumsbeløb. The Case is Closed kostede 82 kr.

Miss Silver sidder i toget, da en ung chokeret kvinde (Lisle Jerningham) kommer ind i kupeen. Hun har overhørt en samtale, hvoraf det fremgår at hendes mand  (Dale) skulle have dræbt sin første kone, og at han nu ville prøve at dræbe hende. De bor på godset Tanfield, som sluger en masse penge. Dales første kone, Lydia var velhavende, og det er Lisle også. Sammen med dem bor også en kusine og en fætter til Dale. Men hvem forsøger at dræbe Lisle, og hvem kan hun stole på?

Jeg synes ikke det er en af de bedste Miss Silver historier - måske fordi hun ikke er særligt  fremtrædende i historien.

Bogen er lånt fra Odense universitetsbibliotek og foræret til dem af:


Jeg tror det var mere almindeligt før i tiden at forære / testamentere bøger til biblioteker. De har så heldigvis beholdt dem, for mange bøger kasseres i dag og sælges i bogsalg.
von der Hude er en tysk uradelslægt.

Grey Mask - Miss Silver 1
The Case is Closed - Miss Silver 2
Lonesome Road - Miss Silver 3
Danger Point - Miss Silver 4

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19