Diverse mørdejskager - frysning


Jeg fryser ofte mørdejskager. Jeg synes ikke, det er til at smage, at de har været frosset, og det er dejligt nemt at kunne tage et par stykker op en til to timer før brug. De bliver ved med at være sprøde.

På billedet er det kager af mørdejsbund med kvædemos. De smager lidt ligesom de citronlinser vi ofte køber i Frankrig - Bonne Maman tartelettes citron - men dejligt at kunne lave det med kvæde fra egen have og få den syrlige smag som de franske kager får fra citroner.
Mørdejen laves og en klump på størrelse med en kastanje kommes i bunden af linseform og presses med fingrene til en lille skål. Heri kommes en dessertskefuld mos. Kagerne bages i 20-25 minutter.

Jeg fryser også linser og valnøddetærter

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 31 - forsinket Valentine eller tidlig jul

Karklud 24

Karklud 20