Hotwings


Da grillvejret er over os blev det til hotwings.
Til 2 personer brugte jeg:

8 kyllingevinger der blev duppet tørre i køkkenrulle og derefter vendt godt rundt i  en melblanding og dryppet / penslet med olivenolie inden grillningen. Husk at vende dem en del gange  undervejs.

Melblanding:

1 ½ dl mel
1 tsk paprika
⅛ tsk cayenne
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk salt

olivenolie til drypning/pensling

Til at dyppe eller vende vingerne i når de spises lavede jeg en BBQ - sauce:

1 lille løg, finthakket
1 fed knust hvidløg
¾ dl tomatketchup
½ dl vand
2 spsk æblecidereddike
1 spsk engelsk sovs
½ dl brun farin
1 tsk dijonsennep
½ tsk paprika
2 spsk soja
1 spsk revet ingefær
½ spsk maizena
peber

Sovsen røres sammen og koges  (simrer) i 5-10 minutter. Spæd evt med vand hvis den bliver for tyk. Jeg serverer sovsen seperat, så kan man selv bestemme, hvor meget sovs der skal på vingerne.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19