Brombæris


Jeg har stadig brombær i fryseren, og nu varer det ikke så længe før der er brombær igen, og det ser ud til der også kommer mange i år, så jeg skal se at få brugt dem. Nogle er nu blevet til is:

300 g frosne brombær
6 dl yoghurt naturel
1½ dl sukker
1 nip salt
½ tsk vanillepulver

½ l piskefløde

Frosne brombær, yoghurt, sukker, salt og vanillepulver blendes sammen.
Fløden piskes og vendes i og isen kommes i fryseren. det er ikke nødvendigt at røre ret tit i den mens den fryses færdig, da de frosne brombær gør at massen er forholdsvis fast.

I isen på biledet er der kun brugt halv mængde yoghurt og fløde - så bliver isen mere sorbet-agtig i konsistensen


Brombæris serveret med en klat vanilleis

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19