Fyldte portobellosvampe


Fyldte portobellosvampe til 2 personer:

5 portobello-svampe
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
½ grøn chili
2 tomater
1 spsk hakket frisk basilikum
ca. 4 spsk revet parmesan
peber
olivenolie


Tænd ovnen på 200 grader. Rens svampene og fjern forsigtigt stokkene og lamellerne. Gem stokkene og den ene svampehat til fyldet.
Pil løg og hvidløg og hak fint. Chilien gøres i stand og hakkes fint.Svits løg og chili i olivenolie og når løgene er klare (ikke brune) tilsættes tomaterne. De skal være skåret i små tern. Stokkene og den ene svampehat hakkes også fint og tilsættes. Det småsteger ca 5 minutter til væden fra tomater og svampe er fordampet. Krydres med peber og basilikum.
Portobello-hattene kommes i et fad foret med bagepapir og fyldet kommes i, gerne med lidt top for det svinder under bagning. 1 spsk revet parmesan kommes ovenpå og de dryppes med lidt olivenolie. De skal bages i ovnen i ca 12 minutter, og da vi spiste flütestykker til, blev de puttet i ovnen de sidste 6 minutter. Smør eller hvidløgssmør serveres til.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19