Gullasch 2 i Slow Cooker


6 store kartofler
2 løg
2-3 gulerødder
500 g oksekød i tern
3 spsk mel
½ tsk salt
½ tsk peber
4 dl oksefont
1 dl piskefløde
2 tsk paprika
smør til bruning

Kartofler, gulerødder og løg gøres i stand og skæres i mindre stykker. Kødet vendes i melet tilsat salt. Løgene brunes og kommes i Slow Cookeren. Derefter brunes kødet og kommes i cookeren. Gulerødderne brunes, kartoflerne kommes på panden og oksefont, fløde og paprika og peber tilsættes og det gives et opkog før det kommes i cookeren. Cookeren stilles på LOW i 7 timer og Medium 1 time til sidst

Jeg lavede denne gullasch med kartoflerne i retten, da de moser ret meget for tiden. Det gjorde de så ikke når de blev tilberedt i cookeren .😏

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19