Mexikansk sukinikage med butternutsquash
Af en eller anden grund er mine grønne squash ikke rigtig blevet til noget i år. Vi plejer ellers at have en sand overflod. Til gengæld er butternut- squashene blevet fine og giver godt. Jeg plejer at bruge grønne squash til mexikansk sukinikage, men nu har jeg prøvet at komme revet butternut i dejen i stedet for. Det blev lige så godt, og det var heldigt for jeg lavede dobbelt portion. Det passer til ovnbradepanden, og da kagen er fryseegnet kom der nogle stykker i fryseren.
Opskrift 1 portion:
3 æg
2½ dl olie
5 dl sukker
5 dl groft revet squash med skræl eller revet butternut
5 dl mel
1/4 tsk bagepulver
2 tsk tvekulsurt natron
1 tsk salt
2 tsk vanillesukker
3 tsk kanel
2½ dl groft hakkede valnøddekerner
Det hele røres sammen. Bages i bradepande 1 time ved 200 grader
Kommentarer
Send en kommentar