Broccolitærte med tomat og bacontern


Tærtebund:
100 g smør
3 dl mel
½ tsk groft salt
1½ spsk vand

Tærtedejen laves og bages 20-25 min til skorpen er lysebrun. Imens laves fyldet.

Fyld:
½ broccoli
200 g hytteost
3 æg
1 tomat
2 dl revet gouda
1 knivspids carry
1 knivspids cayennepeber

bacontern

Broccolien deles i små buketter, der blancheres 1 minut. Baconternene ristes.
Når bunden er bagt fordeles broccolien på den, og tomatbåde lægges rundt i kanten. Hytteost, æg, revet ost og krydderier røres sammen og fordeles ovenpå. Drysses til sidst med de ristede bacontern.
Bages ½ time i ovnen ved 200 grader.
Server med en god salat.

Inden bagning så tærten sådan ud:



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19