Answer in the Negative - Henrietta Hamilton


Agora Books har sat fokus på ukronede krimiforfattere fra krimiens guldalder. Det har medført at jeg har fået Answer in the Negative til anmeldelse.
Henrietta Hamilton var en engelsk forfatter kendt for krimier med amatørdetektiv-ægteparret Sally og Johnny Helder.
Jeg har ikke kunnet finde meget om forfatteren, men hun har skrevet følgende:
The Two Hundred Ghosts (1956)
Death at One Blow (1957)
Answer in the Negative (1959)
A Night to Die (1959)

En af de ansatte på National Press Archives - Frank Morningside - er blevet udsat for practical jokes og anonyme breve. I starten ikke så slemt, men det udvikler sig. Det får Toby, der er leder af en af afdelingerne, til at henvende sig til sine venner amatørdetektiverne Sally og Johnny Helder for hjælp.
De indvilliger og starter undersøgelser på arkivet under dække af at skulle finde billeder til diverse emner. To mord finder sted inden det lykkes Johnny at finde ud af hvem morderen er. Det er en rigtig who-dunnit krimi, men ikke så let at regne ud hvem morderen var.

Bagest i bogen er der prologen til Death at One Blow, og efter Answer in the Negative får man lyst til at læse denne også, men det er vist ikke helt nemt, med mindre Agora Books beslutter sig til at udgive denne også. Det håber jeg for efter Answer in the Negative får men lyst til at læse flere med amatørdetektiverne
#AnswerintheNegative #NetGalley

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19