Stegt mørksej



Stegt mørksej serveret med hasselbackkartofler, ovnstegte gulerødder og butternut, og ristede asparges og hvidløg.

Kartofler skrælles, og der skæres riller i dem. Pensles med olie og drysses med salt. Gulerødderne er nogle jeg frøs i efteråret i grove stykker. Der var både orange, hvide og gule. De vendes i olivenolie og bages med i ovnen. Butternut skrælles og pensles med olie og bages også i ovnen.
Fisken vendes i pisket æg og derefter i mel tilsat salt og peber. Så vendes de igen i ægget og derpå i rasp. De skal steges ca. 3 minutter på hver side.
Asparges og hvidløg steges sammen med fisken. Hvidløg er "nye hvidløg". d,v,s, det er dem jeg sætter tæt på denne årstid når de gamle hvidløg er begyndt at spire. Året efter er de klar til brug i foråret. De ser nærmest ud som forårsløg. Jeg rensede dem og halverede dem og brugte de nederste 5-10 cm. Jeg har tidligere blogget om hvidløg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19