Dampet havkat med stegt blomkål, ærter og rucola


Dampet havkat med stegt blomkål, ærter og rucola

2 personer:
300 gram havkatfilet uden skind
3 dl ærter
1 blomkål 
2 håndfulde rucola
20 g hasselnødder
citron
salt
peber
smør/olivenolie

1½ dl bulgur

Bulgur koges efter anvisning på posen i 15 minutter
Blomkålen deles i buketter og steges i olie/smør ca. 10 minutter - de sidste minutter varmes ærterne med.

Hasselnødderne varmes på pande og hakkes derefter.

Havkatten lægges i ildfast fad med låg, krydres med salt og peber og kommes i mikroovnen ved fuld effekt i 4-5 minutter. Skal hvile lidt inden servering.

Bulgur, blomkål, ærter og rucola blandes og drysset med hakkede hasselnødder.

Citron og dild serveres også til.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 31 - forsinket Valentine eller tidlig jul

Karklud 24

Karklud 20