Dampet havkat med stegt blomkål, ærter og rucola
![]() |
Dampet havkat med stegt blomkål, ærter og rucola |
2 personer:
300 gram havkatfilet uden skind
3 dl ærter
1 blomkål
2 håndfulde rucola
20 g hasselnødder
citron
salt
peber
smør/olivenolie
1½ dl bulgur
Bulgur koges efter anvisning på posen i 15 minutter
Blomkålen deles i buketter og steges i olie/smør ca. 10 minutter - de sidste minutter varmes ærterne med.
Hasselnødderne varmes på pande og hakkes derefter.
Havkatten lægges i ildfast fad med låg, krydres med salt og peber og kommes i mikroovnen ved fuld effekt i 4-5 minutter. Skal hvile lidt inden servering.
Bulgur, blomkål, ærter og rucola blandes og drysset med hakkede hasselnødder.
Citron og dild serveres også til.
Kommentarer
Send en kommentar