Dampet havkat med stegt blomkål, ærter og rucola


Dampet havkat med stegt blomkål, ærter og rucola

2 personer:
300 gram havkatfilet uden skind
3 dl ærter
1 blomkål 
2 håndfulde rucola
20 g hasselnødder
citron
salt
peber
smør/olivenolie

1½ dl bulgur

Bulgur koges efter anvisning på posen i 15 minutter
Blomkålen deles i buketter og steges i olie/smør ca. 10 minutter - de sidste minutter varmes ærterne med.

Hasselnødderne varmes på pande og hakkes derefter.

Havkatten lægges i ildfast fad med låg, krydres med salt og peber og kommes i mikroovnen ved fuld effekt i 4-5 minutter. Skal hvile lidt inden servering.

Bulgur, blomkål, ærter og rucola blandes og drysset med hakkede hasselnødder.

Citron og dild serveres også til.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19