Chiaboller




    Til 10-12 boller

    5 dl vand
    15 g gær
    1 tsk salt
    1 tsk Drys Let (eller sukker/honning)
    ½ dl chiafrø
    2 dl havregryn 
    3 dl fuldkornshvedemel
    ca. 4 dl hvedemel til dejen er som tyk klistret grød
    birkes til drys

    Vand , gær, salt, drys let og chiafrø blandes sammen og står 10 minutter inden resten røres i. Hvedemelet tilsættes lidt ad gangen til passende konsistens er nået. Ovnen varmes op til 250 grader. En tom bageplade varmes med. Læg et stykke bagepapir  en anden plade og sæt bollerne der ved hjælp af spiseskeer.  Dryp dem med lidt vand og drys birkes på. Når ovnen er varmet op flyttes bollerne fra den kolde plade over på den varme. Temperaturen skrues ned til 220 grader og bollerne bages i ca. 20 minutter

    Kommentarer

    Populære opslag fra denne blog

    Karklud 20

    Karklud 24

    Karklud 19