Tomatsalat med semi-dried rødbeder

 


Jeg får nyhedsbrev fra Kirsten Skaarup med spændende opskrifter og pragtfulde billeder. I denne uge var det opskrift på denne salat.
Man koger rødbederne først til de er møre 45-60 minutter og så skæres de i mindre stykker og tørres i ovn ved 125 grader i en god times tid. 
Jeg brugte de stribede rødbeder fordi jeg har flest af dem. De blev lidt blege i farven men smagte dejligt. De bliver søde af bagningen. Salaten består desuden af tomater, brombær, feta eller salatost, basilikum og en god olie/eddike dressing.

Vi fik stegt laks og blomkålsris til:


Der var flere tørrede rødbeder end jeg skulle bruge, så de blev til lækker salat dagen efter sammen med haricovert. Bønnerne blev kogt 2 minutter og afkølet. Rødbeder og bønner blev vendt i dressing af olivenolie og citronsaft, salt og peber.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19