Mad fra haven
Nogle af havens grøntsager blev brugt i denne ret.
En revet gulerod og ½ stor squash blev brugt til vegedeller. Squash'en fik fjernet kernerne og blev drysset med salt og stod med det en times tid, inden den blev skyllet, tørret af og revet groft. Krydderurter tilsættes. Jeg brugte friske finthakkede krydderurter bestående af: forårsløg, rosmarin, persille og esdragon. De revne grøntsager blev så tilsat 1 æg, fuldkornshvedemel og en håndfuld havregryn. Mængden afhænger af hvor fugtige grøntsagerne er, men det skal være en fars der kan hænge sammen og formes. Krydres med peber. Formes til deller og steges mens majsen koges (20 minutter)
Salaten bestod af fint snittet spidskål, æble i små tern, blegselleri i skiver og et drys rosiner.
Dressingen var:
2 dl yoghurt
Dressingen var:
2 dl yoghurt
1 spsk eddike
2 tsk Hermesetas Drys-let eller 2 tsk sukker
Kommentarer
Send en kommentar