Fiberrige madflûtes
Jeg fandt denne opskrift på FiberHusk.dk og afprøvede den med en lille ændring.
Jeg synes det blev gode flûtes med god smag og krumme, så her er opskriften:
Jeg synes det blev gode flûtes med god smag og krumme, så her er opskriften:
30 g gær
6 dl lunkent vand
3 dl fuldkornsspeltmel
400 g hvedemel
4 spsk græskarkerner + lidt til drys
3 spsk FiberHusk
1 tsk Hermesetas Drys-Let
1 tsk salt
Gæren udrøres i vandet og resten tilsættes og røres 10 minutter på røremaskine. Dejen tildækkes og hæver 2 timer. Dejen vendes ud på let olieret bord. Det har jeg ikke prøvet før, men da mit bord er granit var det fint. Dejen deles i 4 stykker og formes til 4 flûtes som efterhæver på bagepladen i ½ time. Bages ved 200 grader varmluft i 35 - 40 minutter.
Her brødet efter det er formet:
Kommentarer
Send en kommentar