Tærte med butternutsquash
Tærtebund:
2 dl mel
1 dl fuldkornshvedemel
1 dl olie
½ dl mælk
½ tsk salt
Tærtedejen røres sammen og bredes ud i et smurt tærtefad. Forbages 20 minutter ved 200 grader.
Fyld:
1 løg
1 lille butternut
200 g oksefars
1½ dl skyr
2 æg
1 tsk tørret timian
salt, peber
olivenolie
Løget skrælles og skæres i tern og svitses i olie. Når løgene er klare kommes farsen i og brunes til det er smuldret og blevet brunt. Butternut skrælles og skæres i tern og tilsættes og det hele svitses sammen i 3 minutter. Derefter kommes det i den forbagte tærtebund. Skyr og æg røres sammen og krydres. Hældes i tærten og røres let sammen med fyldet. Bages færdig i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader.
Kommentarer
Send en kommentar