Chili sin carne
2 dl tørrede borlotti bønner
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
olivenolie
3 stængler bladselleri
1 finthakket chili
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
olivenolie
3 stængler bladselleri
1 finthakket chili
2 tsk knust spidskommen
1 tsk knust oregano
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse majs
1 dl vand
salt
peber
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse majs
1 dl vand
salt
peber
sriracha sovs
Bønnerne sættes i blød dagen før. Vandet kasseres og de koges med vegetabilsk suppetern i 45 minutter.
Hvidløg, løg, småt ternet gulerod svitses i olie ikke brunes. Bladselleri, chili og krydderier tilsættes. Tomat, vand og majs og bønner tilsættes og det koges ca. 15 minutter. Smages til med salt, peber og sriracha sovs.
Hvidløg, løg, småt ternet gulerod svitses i olie ikke brunes. Bladselleri, chili og krydderier tilsættes. Tomat, vand og majs og bønner tilsættes og det koges ca. 15 minutter. Smages til med salt, peber og sriracha sovs.
Kommentarer
Send en kommentar