Skindstegt rødfisk med jordskokkemos
2 personer:
1 løg
2 fed hvidløg
250 g jordskokker
olivenolie
1 dl hvidvin
1 spsk hvidvineddike
2 dl grøntsagsfond
350 g rødfisk
salt
peber
2 kviste timian
olie/smør
porre
gulerødder
Løg i tern og finthakket hvidløg sauteres nogle minutter i olivenolie. Jordskokkerne skrælles og skæres i tern og rister med nogle minutter. Hvidvin, eddike og fond tilsættes og det koges til jordskokkerne er møre. (45-60 min). Blendes til mos.
Fisken krydres med salt og peber og steges i smør/olie med skindsiden nedad i mindst 5 minutter. Timian blade lægges ovenpå og fisken vendes og steger yderligere i 2 minutter.
Serveres med gulerødder i julienne og fint strimlede porrer, der lige har fået et 2 minutters opkog og så vendt i en klat smør.
Kommentarer
Send en kommentar