Aspargestærte

 


Haven bugner med grønne asparges, så det blev til en aspargestærte til aftensmad.

3 plader butterdej
1 bdt grønne asparges
3 æg
1 dl revet ost
1 dl skyr
1 tsk dijon sennep
salt
peber

1 bundt purløg

Butterdejen lægges på bagepapir med lille overlap mellem pladerne. Når de er tøet rulles de lidt sammen og en anelse større. 1 cm fra kanten skæres en ridse (ikke helt igennem) hele vejen rundt. Æggene piskes sammen i skål og lidt af det sammenpiskede æg bruges til at pensle tærtekanten. Resten af bunden prikkes. Forbages i en 220 grader varm ovn i 10 minutter.

Æggemassen tilsættes skyr, revet ost (jeg bruger rester - her  en rest mellemlagret cheasy  og gouda) - sennep, salt og peber og det røres sammen. Kommes i den forbagte bund og pyntes med asparges. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter. Pyntes med purløg.

Hertil fik vi grøn salat bestående af iceberg, ruccola, små pebre, agurk og bladselleri i  en olie/eddike dressing.

 






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19