Bønnesalat med esdragondressing

 


Nu er der grønne bønner, skoleagurker og esdragon i haven, så jeg blev inspireret af en opskrift i et nyhedsbrev fra Kirsten Skaarup. Har dog ændret noget efter egen smag og hvad køkkenet formåede.

3 håndfulde grønne bønner koges 3 minutter og afkøles
1 skoleagurk skæres i tern og marineres i nogle timer i:

1 dl eddike
1 dl vand
1 tsk Perfect sød

1 håndfuld saltmandler (skæres i halve)
sorte oliven (skæres i halve)

dressing:
3 spsk majonæse
2 spsk skyr
1 tsk hvidløgspulver
⅛ tsk cayennepeber
⅛ tsk karry
1 tsk hakket esdragon

Bønnerne pyntes med lidt af dressingen - resten serveres til.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19