Bagte grøntsager med perlespelt

 


3 dl perlespelt
1 lille butternut squash
2 tivoli rødbeder
1 rød rødbede
4 - 5 små løg
olivenolie
soyasovs
brombær

dressing
2 dl skyr
½ tsk cayenne
½ tsk karry
2 fed hvidløg presset

Perlespelten koges efter anvisning på posen. Drænes for vand og kommes i bunden af ildfast, smurt fad
Grøntsagerne skrælles og skæres i tern og vendes separat i olivenolie evt, tilsat soya eller diverse krydderier. De bages også adskilt i ovnen og tages ud efterhånden som de er bagt, gerne stadig med lidt bid i. De lægges ovenpå perlespelten og det hele kommes i ovnen ved 200 grader i ca. et kvarter til det hele er varmt igen. Pyntes med brombær. Serveres med skyrdressing. Kan være selvstændig ret eller tilbehør til kød.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19