Bagte grøntsager med perlespelt
3 dl perlespelt
1 lille butternut squash
2 tivoli rødbeder
1 rød rødbede
4 - 5 små løg
olivenolie
soyasovs
brombær
dressing
2 dl skyr
½ tsk cayenne
½ tsk karry
2 fed hvidløg presset
Perlespelten koges efter anvisning på posen. Drænes for vand og kommes i bunden af ildfast, smurt fad
Grøntsagerne skrælles og skæres i tern og vendes separat i olivenolie evt, tilsat soya eller diverse krydderier. De bages også adskilt i ovnen og tages ud efterhånden som de er bagt, gerne stadig med lidt bid i. De lægges ovenpå perlespelten og det hele kommes i ovnen ved 200 grader i ca. et kvarter til det hele er varmt igen. Pyntes med brombær. Serveres med skyrdressing. Kan være selvstændig ret eller tilbehør til kød.
Kommentarer
Send en kommentar