Tomattærte

 


tærtebund:
1½ dl mel 
1½ dl fuldkornshvedemel 
1 dl olie 
½ dl mælk 
½ tsk salt 
Tærtedejen røres sammen og bredes ud i et smurt tærtefad.

6 tomater 🍅🍅🍅🍅🍅🍅

Fyld:
3 æg 
4 spsk skyr
⅛ tsk cayenne
⅛ tsk karry
1 tsk hvidløgspulver
1 spsk hakket esdragon eller friskhakket oregano, hvis man ikke er så meget for esdragon
3 spsk hakket persille
2 spsk revet parmesan
evt. skinketern

Tærtedejen forbages 23 minutter ved 200 grader. Fyldet røres sammen og kommes i den bagte bund. Tomaterne halveres og lægges ovenpå. Bages ca. ½ time ved 200 grader.


Skinketern er ikke nødvendigt, men jeg havde en rest kogt skinke 😀
Server med en salat eller to til:



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19