Tomattærte
tærtebund:
1½ dl mel 1½ dl fuldkornshvedemel
1 dl olie
½ dl mælk
½ tsk salt
Tærtedejen røres sammen og bredes ud i et smurt tærtefad.
6 tomater 🍅🍅🍅🍅🍅🍅
Fyld:
3 æg
4 spsk skyr
3 æg
4 spsk skyr
⅛ tsk cayenne
⅛ tsk karry
1 tsk hvidløgspulver
1 spsk hakket esdragon eller friskhakket oregano, hvis man ikke er så meget for esdragon
3 spsk hakket persille
2 spsk revet parmesan
evt. skinketern
Tærtedejen forbages 23 minutter ved 200 grader. Fyldet røres sammen og kommes i den bagte bund. Tomaterne halveres og lægges ovenpå. Bages ca. ½ time ved 200 grader.
Skinketern er ikke nødvendigt, men jeg havde en rest kogt skinke 😀
Server med en salat eller to til:
Kommentarer
Send en kommentar