Chicken Chimichanga

 


Til 5 personer:

12 fuldkorns hvedetortilla
5 kyllingeoverlår
2 finthakkede løg
6 fed finthakket hvidløg
2 dåser hakkede tomater
½ tsk. cayennepeber
2 tsk. spidskommen
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
Salt
Peber
2 peberfrugter
150 g revet mozarella
150 g revet cheddar
Olivenolie/smør

Brun kyllingelårene  i smør eller olivenolie på en pande. Kom dem i slowcookeren. Svits løg og hvidløg og tilsæt de hakkede tomater og krydderierne og lad det koge op. Hæld det over kyllingelårene og lad det stå på medium i 7-8 timer. Tag lårene op og pil kødet af og kom det i tomatsovsen.
Sæt tortillaen i en skål, drys lidt mozarella og peberfrugt i tern i bunden og så kylling tomatsovs oven i.
Luk herefter tortillaen og læg den i et ildfast fad. Bliv ved til hhv. tortillaer og fyld er brugt op. Drys en håndfuld cheddar over til sidst:



og så er det ellers i ovnen i ca. 30 minutter ved 100 grader til osten er smeltet og gylden.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19