Selleri/porre tærte


Tærtebund:
1½ dl mel
1½ dl hvid hvedemel (fuldkorn)
1 dl rapsolie
½ dl mælk
½ tsk groft salt

Æggemasse:
2 dl skyr
1 tsk sennep
3 æg
4 spsk revet mozarella
1 drys cayennepeber
½ tsk. groft salt
1½ tsk. tørret timian

Fyld:

200 g selleri i små tern
1 porre i skiver

lidt valnøddekerner til pynt
og vi fik tomatsalat til

Tærtedejen røres sammen og bredes ud i smurt tærtefad. Prikkes med en gaffel og forbages 20 minutter ved 200 grader. Æggemassen røres sammen og fyldet røres i. Kommes i den forbagte tærtebund og bages ca ½ time ved 200 grader. De sidste fem minutter med valnødderne på.

Stadig nogle selleri i haven, og nu er hvidløgene kommet op - Porre er ikke fra haven, da vi har opgivet at dyrke dem i et par år på grund af porremøl.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19