Lasagne?
Vi har prøvet plantebøffer i nogle burgere og det var fint.
Til denne "lasagne" er brugt:
Naturli hakket (plantefars)
½ blomkålshoved i tynde skiver
½ pose økologisk curryblanding (REMA frost på tilbud til 5 kr for en pose i denne uge)
1 løg
spidskommen
bechamelsovs smagt til med revet muskat, peber og salt
2 håndfulde revet mozarella
Et ildfast fad smøres og bunden dækkes af blomkålsskiver. ½ pose af curryblandingen drysses over.
Løget skæres i små tern og svitses i olie til de er klare. Kødet kommes i og svitses med til det er blevet smuldret. Det kommes i fadet. Resten af blomkålen lægges ovenpå og dækkes med bechamelsovs. Mozarella drysses ovenpå og det hele bages 45-60 minutter i ovnen ved 200 grader.
Min blomkålslasagne er ikke rigtig vegansk fordi jeg lavede en alm bechamelsovs med mælk og dryssede med mozarella - men kødfri - og den smagte dejligt.
Kommentarer
Send en kommentar