Pizza med butternut og bløde løg
Pizzabund:
1 ¼ dl lunkent vand
8 g gær
1 tsk salt
250 g hvid hvedemel
1½ spsk olivenolie
8 g gær
1 tsk salt
250 g hvid hvedemel
1½ spsk olivenolie
Butternut i tern 3-4 dl
½ tsk cayenne
½ tsk kanel
4 blade salvie
2 spsk olivenolie
2 løg
olie
1 spsk balsamico
chorizo eller skinke
revet ost
Dej til bunden laves 5-6 timer før og stilles koldt.
Salvien strimels fint og varmes sammen med krydderierne i olien og butternut ternene steges med til de har fået lidt farve.
Løgene steges på anden pande i lidt olie. Når de har taget farve kommes en spsk balssamico ved og de dampes lidt
Ovnen tændes på 250 grader. Dejen rulles ud og butternut og løg fordeles ovenpå.
Hvis pizzaen ikke skal være vegetarisk kan der kommes chorizo eller skinke på. Drysses med ost og bages i 8 minutter ved 250 grader.
Vi fik en salat til bestående af hjertesalat, pære og snackpeber i en olie/eddike dressing.
ma
Kommentarer
Send en kommentar