Rødbede / rosenkål ret eller tilbehør


400 g stribede rødbeder i tern
400 g rosenkål i halve
3 løg skåret i både
3 fed hvidløg skåret i kvarte
225 g kogte kikærter
salt 
olivenolie
1 tsk Aj Cajun-Ba krydderi.

Rødbederne vendes i lidt olivenolie og drysses med lidt salt. Kommes i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.

Rosenkål, løg og hvidløg vendes også i lidt olivenolie og Aj Cajun-Ba krydderiet. Bager med i et andet fad i ovnen de sidste 25 minutter. Når der er 5 minutter tilbage tilsættes kikærterne så de også bliver varme, og alt blandes sammen.


Serveres med tzatziki.

De stribede tivolirødbeder er meget farverige i år, især når de er rå, som på det øverste billede. Det skyldes nok at jeg ikke fik tyndet dem ret meget, så de er ikke blevet så store. Desværre bliver de lidt mere blege efter en tur i ovnen.
 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19